Skip to content

DC Athletics

Hoge kwaliteit uit de V.S.

DC Athletics is ontworpen in de Verenigde Staten en staat garant voor hoge kwaliteit op alle vlakken. De designs zijn ergonomisch top en zijn vooral helemaal mee met de laatste trends. Wist je dat het merendeel van de loopbanden van DC Athletics Zwift compatibel zijn? En dat zowel Greg Van Avermaet, Sven Nys als Evy Gruyaert met haar Start 2 Run loopbanden allen kozen voor DC Athletics?

Nog meer referenties nodig? Tweevoudig Wereldkampioen Julian Alaphilippe traint op; DC Athletics. Ruud Vormer van Club Brugge? Jawel, Mats Rits en Simon Mignolet? Ook. Edward Theuns, Lotte Kopecky, Stefan en Liam Everts…

Allen trainen ze op DC Athletics toestellen. Er is geen enkele fabrikant die zoveel referenties van topsporters kan voorleggen als dit merkt. Hoe dat komt? Door in te zetten op constante controle van kwaliteit.

Waarom
DC AThletics?

Kwalitatief, betrouwbaar materiaal aan een scherpe prijs is waar DC Athletics voor staat.

Betrouwbaar

Kwaliteit

Scherpe prijs

Snelle levering

DC Athletics

Samenwerking met top uit de sportwereld

Alle DC Athletics toestellen worden ontworpen en ontwikkeld in samenwerking met de beste ingenieurs en erg vaak in samenwerking met de absolute top uit de sportwereld. Hierdoor houdt het merk absoluut de vinger aan de pols
en wordt er erg snel geschakeld richting de consumentenmarkt. Wist je dat DC Athletics één van de eerste merken was die op de markt kwam met een indoorbiketrainer die Zwift compatibel is?

DC Athletics staat voor veilig, kwalitatief, duurzaam en makkelijk in gebruik. Alle producten zijn CE gekeurd en voldoen aan het ROHS milieukeurmerk. DC Athletics werkt keihard om te voldoen aan de laatste eisen voor een sustainable merk te zijn.
Vandaag doen we er alles aan om morgen een nog duurzamer product op de markt te brengen met een zo laag mogelijke ecologische voetafdruk!

Ready
To get started

Interesse in één van onze producten? Laat het ons weten en neem contact op!